Uşak Valiliği 5 Günlük Kişisel Gelişim Semineri Organize Etti - Son Dakika
Yerel

Uşak Valiliği 5 Günlük Kişisel Gelişim Semineri Organize Etti

Uşak Valiliği 5 Günlük Kişisel Gelişim Semineri Organize Etti

Uşak Valiliği tarafından organize edilen ve 5 gün sürecek, Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı "Hayatımızı Nasıl Kolaylaştırırız" konulu eğitim seminerlerinin ilki gerçekleştirildi.

02.04.2013 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valiliği tarafından organize edilen ve 5 gün sürecek, Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'nın konuşmacı olarak katıldığı "Hayatımızı Nasıl Kolaylaştırırız" konulu eğitim seminerlerinin ilki gerçekleştirildi.

Atatürk Kültürü Merkezi'ndeki seminere; Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya çocukluk yıllarında başından geçenleri, üniversite yıllarını ve Türkiye'de şimdiye kadar seminer verdiği 74 ilde seminerler sırasında edindiği izlenimleri ve karşılaştığı birbirinden ilginç olayları anlattı. Hayatın kolaylaştırılması ve liderlik kavramı etrafından verdiği örneklerle yaklaşık 2 saat süren seminer büyük bir ilgiyle dinlendi.

Aile içi iletişimin güçlü olmasının ailenin birlikteliğinin de korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, "Yüreğine merhaba dediğiniz kişinin beynine de merhaba dersiniz" anlayışından hareket edilmesinin önemini vurguladı.Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, gerçek liderin etrafındaki olayları çok iyi gözlemlemesi gerektiğini, gurura kibre kapılmadan, bir amaç ve hedef doğrultusunda kitleleri peşinden sürükleyebilmesi için en üstten en alt kademeye kadar herkesin sağlayacağı katkıları dikkate alması gerektiğini, Hz Muhammed (sav) döneminden verdiği örneklerle anlattı.

Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, "Etrafınızdakiler sizi ya aşağı çeker, ya da yukarı. Liderlik bulunduğu konumda kendisini yukarıya doğru çekenler ve etrafındakileri de oraya doğru çektirebilen insanlardır. Etrafındaki insanlar kaliteli, mutlu, başarılı olup kendisi başarısızlığa uğramış, sıkıntı görmüş,başarısızlığa uğramış hiç bir lidere rastlamadım. Ülkemizde de artık iyi şeyler oluyor, insanımızın onuruna yakışır bir toplumsal düzenin kurulması için çalışılıyor. Türk insanı en zor dönemlerinde, yokluk ve imkansızlık içinde iken bile büyük başarılara imza atabilmiş bir millettir" diye konuştu.

Konferansın sonunda Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'ya verdiği seminerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim eden Vali Mehmet Ufuk Erden, "Daha önce görev yaptığım illerde kendisinin uzmanlık alanına giren konulardan çok istifade ettik. Kapaklıkaya, bizim insanımızı çok iyi gözlemlemiş ve anlamış, içimizden birisi. Gerek yönetici gerekse yönetilenler olarak; birbirimizi anlamanın yolu iyi bir iletişim kurmaktan geçiyor. Hayata olumlu bakıp, yaptığımız işi en iyişekilde yapmak, işimize ve ailemize özen göstermek için herkesin yapabileceği küçük değişiklikler var. Değerli uzmanımız Kapaklıkaya bunun yolunun sevgiden geçtiğine işaret ediyor" dedi.

Seminerin ilk gün programı Alişan Kapaklıkaya'nın kitaplarını imzalaması ile sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Valiliği 5 Günlük Kişisel Gelişim Semineri Organize Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement