Üzülmez, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika
Yerel

Üzülmez, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü

Üzülmez, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta içi kurumda sürdürdüğü mesaisinin ardından hafta sonu yaşlı, hasta ve umreden dönen Kartepeliler’i ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldu.

24.02.2015 15:01

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta içi kurumda sürdürdüğü mesaisinin ardından hafta sonu yaşlı, hasta ve umreden dönen Kartepeliler'i ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte oldu.

Yeni yönetim modeli çerçevesinde halkla her zaman iç içe olmaya özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Meclis üyeleri ve koordinatörlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri ile ilçedeki yaşlı, hasta ve umreden dönen hemşerileriyle sohbet edip moral vermeye devam etti.

Hafta sonu ilçe genelinde mahalle mahalle gezen Başkan Üzülmez, gün boyu hasta ziyaretlerinde Arslanbey'de Ali Sait Keskin, Ataevler'de Necati Güneş, Suadiye'de Halit Pestil, Dumlupınar'da Hayrullah Kızılkaya, İstasyon'da Çetin Erseven ve Uzunçiftlik'te eski muhtar Selim Genççiftçi'ye geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Kartepe'nin farklı mahallelerindeki hastaları evlerinde ziyaret eden Başkan Üzülmez ve beraberindekiler, acil şifa dileklerinde bulundular. Başkan Üzülmez'i evinde konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten vatandaşlar ise, "Başkanım bizi hatırlayıp, hassasiyetinizi gösteren ziyaretinizle gurur duyduk. Moral veren ziyaretiniz için teşekkür ederiz" dediler.

Belediye Başkanı Üzülmez, gün içinde kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Kartepelileri de evlerinde ziyaret etti. Kartepeliler'in aileleriyle birlikte umreden sağ salim evlerine dönmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, "Allah Kabul Etsin" dileklerinde bulundu. Başkan Üzülmez, ikram edilen zemzemden içip hurmadan yiyerek umre ziyaretinde bulunan ailelerle sohbet etti.

Gün boyu mahalle mahalle dolaşıp esnafa hayırlı işler dileyen ve hemşerileri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, Uzuntarla mahallesinde AK Parti Kartepe Gençlik Kolları'nın mahalle toplantısına da konuk oldu. Gençlerle istişarede bulunan Başkan Üzülmez, toplantıda doğum günü kutlanan Ali Likos'u da tebrik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement