Vali Coş'tan, Milli Sporculara Destek - Son Dakika
Yerel

Vali Coş'tan, Milli Sporculara Destek

Vali Coş\'tan, Milli Sporculara Destek

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, sporda kentin adını duyuran sporcu ve kulüplerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

12.12.2013 11:04

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, sporda kentin adını duyuran sporcu ve kulüplerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Coş, Şarıçam Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nde Adanaspor ile Adana Demirspor'da geçmiş dönemlerde başarılı futbollarıyla iz bırakan "Efsane Futbolcular Köşesi"nin açılışında hazır bulunan genç milli atletlerle sohbet etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye birinciliklerinin yanı sıra aralarında sırıkla atlamada Dünya Şampiyonluğu bulunan Demet Parlak'ın da bulunduğu Milli sporcular Zekicem Tenebüken, Gülşen Yıldırım, Ferhat Tunç ve Mustafa Berkay Gürmeriç'i, Vali Hüseyin Avni Coş ile Tek tek tanıştırdı.

Sporculara öncelikle eğitimlerini ihmal etmeden sporu sürdürmelerini isteyen Vali Coş, kentlerin ve ülkelerin tanıtımında sporun önemine değinerek, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Sporda kentimizin adını duyuran sporcu ve kulüplerin her zaman yanındayız. Sizlerden daha önemli başarılar bekliyoruz. Valilik, ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerin bir görevi de tesis, malzeme, beslenme konusunda yetenekli, elit sporcuları destek olmaktır" dedi - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Coş'tan, Milli Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement