Vali Kahraman ve Eşi Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadılar - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman ve Eşi Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadılar

Vali Kahraman ve Eşi Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadılar

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman Yaşlılar Haftası dolayısıyla Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi’nde barınmaya ve korunmaya muhtaç huzurevi sakinleri ile birlikte akşam yemeği yediler.

27.03.2016 11:10

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman Yaşlılar Haftası dolayısıyla Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi'nde barınmaya ve korunmaya muhtaç huzurevi sakinleri ile birlikte akşam yemeği yediler. Vali Kahraman ve Eşi, yaşlılara çeşitli hediyeler vererek bol bol sohbet ettiler.

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Eşi Muhsine Kahraman, 100. Yıl Atatürk Huzurevi'nde düzenlenen akşam yemeğinde yaşlılarla bir araya geldiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer Doğan'ında katıldığı yemek programında yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Kahraman ve Eşi huzurevi sakinleri ile tek tek görüşerek çeşitli hediyeler verdiler. Yaşlıların istek ve sorunlarını dinleyen Vali Süleyman Kahraman, "Yaşlılara değer vermek insanlığın gereğidir. Onların tecrübelerinden yaralanmalıyız. Allah eksikliklerini göstermesin. " dedi.

Programda yaşlılarla sohbet eden Muhsine Kahraman; "Yaşlılarımız, deneyimlerini günümüze aktaran, milli değerlerimizi, örf ve adetlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan hayatımızın hazineleri olan, bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Devletimiz tüm imkanları ile sizin yanında. Bizler de sizleri dün olduğu gibi, bugün de yarın da yalnız bırakmayacağız" dedi

Yemek sonrası düşüncelerini dile getiren Vali Süleyman Kahraman, "Neslimizi yetiştirip, bugünlere getiren büyüklerimizin bu hatasını kutluyorum. Bugün memleketimiz böyle refah içerisinde ise bunu sizlere borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Sizlere olan minnettarlığımız bir günlük değil her daim sürecek ve bizden çocuklarımıza aktarılacaktır."dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman ve Eşi Huzurevi Sakinlerini Yalnız Bırakmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement