Vali Savaş'tan İftar Sponsorlarına Plaket - Son Dakika
Yerel

Vali Savaş'tan İftar Sponsorlarına Plaket

Vali Savaş\'tan İftar Sponsorlarına Plaket

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Manisa Valiliği İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesine destek veren kurum ve işadamlarına plaket verdi.

10.09.2013 18:33

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Manisa Valiliği İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" projesine destek veren kurum ve işadamlarına plaket verdi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen törende konuşan Vali Abdurrahman Savaş, "İftar yemeğini sizlerin sayesinde gerçekleştirdik. Bütün Manisa'mız, meslek grupları, özel sektör grupları, kamu kurumları hepsi bir arada ramazanın paylaşım ruhunu ortak gerçekleştiriyor, paylaşıyor. Her bir bireyin kardeş olduğunu, birbirinin farkında olduğu mesajını vermesi açısından güzel bir proje oldu. Sizlerin sayesinde 19 yerde iftar yemeği gerçekleştirdik. Bu yıl 3. sünü gerçekleştirdiğimiz iftar yemeklerimize emeği geçen herkese, vermiş oldukları bireysel katkı, zaman ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Savaş, iftar yemeklerinin genellikle ihtiyaç sahiplerinin yoğun bulunduğu mahallelerde verildiğini ve yemeğe herkesin davetli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Vali Savaş, iftarın ardından da gerek mahalle muhtarlarını gerekse mahalle sakinlerini dinleyerek sorunlarını öğrenme fırsatı bulduklarını söyledi.

Vali Savaş, iftar yemeklerinin önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirilerek geleneksel hale gelebilmesi için yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini sorması üzerine projeye katkı koyan sponsorlar, projede yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek projenin devamlılığı için desteklerinin artarak süreceğini belirttiler.

Konuşmaların ardından Vali Savaş işadamları ve kurum yetkililerine plaketlerini takdim etti.

Sponsorlardan Vestel A.Ş. adına İnsan Kaynakları Müdürü Turgay Kuru, Manisa Organize Sanayi Bölgesi adına Başkan Danışmanı Nihat Akyol, Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ziraat Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sorman, Manisa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Manisa Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası adına Başkan Vekili Nazif Beygit aldı. Ayrıca kendi adlarına iftar yemeği veren Sadık Özkasap ve Ergün Türek de plaketle onurlandırıldı.

"İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ" PROJESİ NEDİR?

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğünün koordinesinde, hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan ayı münasebetiyle; İlimiz Merkez Turgut Özal, (Atatürk+50.Yı)l, Bayındırlık, Adnan Menderes, Kuşlubahçe, İshak Çelebi, Kocatepe, (Kazım Karabekir+Akpınar), Ayni Ali, Cumhuriyet, Ahmet Bedevi, Nurlupınar, Hafsa Sultan, Spil, Barbaros Mahallelerinde, Selimşahlar Kasabasında, Yuntdağı (Orta Köy), Engelli vatandaşlarımız için Şehitler İ.Ö.O bahçesi, Şehit yakınları ve Gazilerimiz için Vali Parkı Polis Lokalinde olmak üzere 19 farklı yerde 16 bin 700 kişi ile iftar yapıldı.

Proje kapsamında yapılan çalışmalarda Devlet ve Vatandaş kaynaşmasının sağlanması, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının canlandırılarak farkındalığın artırılması amaçlandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Savaş'tan İftar Sponsorlarına Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement