Yenimahalle'de Çifte Bayram Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Çifte Bayram Kutlaması

Yenimahalle\'de Çifte Bayram Kutlaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin dört bir yanını konvoyla gezerek, Yenimahalleliler'in Ramazan Bayramı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

24.04.2023 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin dört bir yanını konvoyla gezerek, Yenimahalleliler'in Ramazan Bayramı'nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Belediye hizmet binası önünden hareket eden bayram konvoyu, tüm ilçenin cadde ve sokaklarında gezerek bayram coşkusunu evlere taşıdı.  Otobüsten vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayan Başkan Yaşar, taksi duraklarını ve kahvehaneleri de ziyaret ederek esnafa bayram çikolatası ikram etti. Otobüsün önünü keserek hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlarla selfie çekildi.

YAŞAR, ÇALIŞANLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Ayrıca Başkan Yaşar, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye çalışanları ile de tek tek bayramlaştı.

Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Yaşar'ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Adayları Tekin Bingöl, Umut Akdoğan, Aylin Yaman, Hasan Cem Yılmaz, Mehmet Akyürek, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı.

"RAMAZAN BURUK GEÇTİ"

Yaptığı konuşmada personelinin bayramını tebrik eden Yaşar, "Yenimahalle'de Ramazan Ayı'nı buruk geçirdik. 11 ilde meydana gelen deprem felaketi sonrasında on binlerce yurttaşımızı kaybettik. Bunun yanında yüzbinlerce insanımız yakınlarını kaybetti ve yaralı olarak kurtuldu. Yaşadığımız bu felaketin ilk gününden itibaren Yenimahalleli vatandaşlarımızın ve hayırsever insanların yardımlarını bölgeye ulaştırmak adına var gücümüzle çalıştık. İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca Yenimahalle'yi yaşamaktan mutlu olunan bir ilçe olarak konumlandırmak adına hep birlikte çalışıyoruz. Yenimahalle bugün en başarılı ilçe belediyeleri arasındaysa bunu hep birlikte başardık. Cumhuriyetin değerlerine inanan bir yerel yönetici olarak Yenimahalle'nin hizmetkarı olmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement