Yenişehir Bir Kütüphane Daha Kazandı - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Bir Kütüphane Daha Kazandı

Yenişehir Bir Kütüphane Daha Kazandı

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesindeki Yahya Günsür Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 2 bin 700 kitabın yer aldığı bir kütüphane açıldı.

03.03.2014 12:21

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesindeki Yahya Günsür Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 2 bin 700 kitabın yer aldığı bir kütüphane açıldı.

Okul kütüphanesinin açılışı, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan'ın da katıldığı törenle açıldı. Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz ile Yenişehir ilçesindeki ilk ve orta dereceli okulların müdürlerinin yer aldığı törende, Yahya Günsür Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Zeki Urhan, okul öğretmenleri ve öğrencilere, özverili çalışmaları ile okul kütüphanesi oluşturmaları dolayısıyla teşekkür edildi. Kütüphanede 2 bin 700 güncellenmiş kitap ile sürekli internet erişimine açık beş adet bilgisayar bulunduğu belirtildi.

Kaymakam Özarslan, Yenişehir'deki okullarda kütüphane oluşturulmasında emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Özarslan, Yenişehir Yahya Günsür Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Zeki Urhan, Çankaya İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Bircan ve 24 Kasım İlköğretim Okulu Müdürü Hıdır Boz'u da okullarına kazandırdıkları kütüphanelerden dolayı tebrik ederek, başarı belgesi verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir Bir Kütüphane Daha Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement