Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

29.01.2014 15:34

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Özkan Çetinkaya, İl ve Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte Ankara Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.

Ceylan, seçim süreci yaklaştıkça çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını, seçimi kazanmak için tüm teşkilat mensuplarıyla var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerine 2 ay gibi bir süre kaldığını belirten Ceylan, " Bizler bu süre içersinde Karabüklü hemşerilerimize, Allah nasip ederse Belediye Başkanı olduğumuzda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlatacağız. Projelerimizin görsel olarak çalışmaları da devam etmekte. Karabüklü hemşerilerimiz için her şeyin en güzeline layık, onun için çalışmalarımız üzerinde çok hassas davranıyoruz. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuzda gerçekleştireceğimiz projeler gerçekten Karabük'ü uçuracak, 21. yüzyıl Türkiye'sinde şehrimiz olması gerektiği yerlere gelecek. Belediye Hükümet işbirliği içerisinde Karabük'ü kalkındırmak için çalışacağız. KARDEMİR' iyle, Üniversitesiyle, Araştırma Hastanesi ile, Yüzme Havuzu ile, Kültür Merkezi ile ve bunlar gibi birçok yatırım ile Karabük'ün çehresini değiştirdik. 30 Mart' ta da Belediye Başkanı olarak tekrar hizmetlerimize devam edeceğiz. Her şey Karabük'ümüz için, her şey şehrimizin daha iyi yerlere gelmesi için, amacımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement