"Sapanca'nın Tüm Sorunlarını Biliyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Sapanca'nın Tüm Sorunlarını Biliyoruz"

"Sapanca\'nın Tüm Sorunlarını Biliyoruz"

MHP Sapanca Adayı Arapoğlu, "Sapanca'nın tüm sorunlarını biliyoruz, vatandaşlarımız da sorunları sadece bizim çözebileceğimizi biliyor." dedi.

10.02.2014 08:50  Güncelleme: 09:28

MHP Sapanca Belediye Başkan adayı Oya Arapoğlu, Kırkpınar'da partisinin seçim irtibat bürosunu açtı.

Açılış töreninde konuşan Arapoğlu, MHP'nin tüm partilerden önce adaylarını belirleyerek çalışmalarına başladığını söyledi.

Çalışmalar sırasında ilçenin her noktasına ulaştıklarını belirten Arapoğlu, "Vatandaşlarımızın sorun, istek ve beklentilerini dinledik. Biz de projelerimizi bu isteklere yanıt verecek şekilde planladık. Sapancamızın tüm sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çaresinin bizde olduğunu da sizler biliyorsunuz" ifadesini kullandı.

"Kırkpınar'ı Kırkpınar yapan Niyazi Bağdat'ı yıllarca seçtiniz ve ona destek verdiniz. Şimdi bu yolda birlikte yürüyeceğiz" diyen Arapoğlu,  "Allah nasip ederde 30 Mart tarihinde ilçemize hizmet için seçilirsek hep birlikte, tüm gücümüzle Kırkpınar'a, Sapanca'ya hizmet etmek için çalışacağız. Sapanca'nın tüm sorunlarını biliyoruz, vatandaşlarımız da sorunları sadece bizim çözebileceğimizi biliyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Sapanca Belediye Başkan adayı Oya Arapoğlu ve İlçe Başkanı Berat Taner büronun açılış kurdelesini kesti. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sapanca'nın Tüm Sorunlarını Biliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement