Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık Belediye Başkanı ve başkan adayı Erişmen’e destek vererek, köyleri ve ilçe merkezini ziyaret etti.

06.03.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yumurtalık Belediye Başkanı ve başkan adayı Turgut Erişmen'e destek vererek, köyleri ve ilçe merkezini ziyaret etti.

Ünüvar, Demirtaş köyünü ziyaretinde, bölgenin, tarihi ve turizmin yanı sıra, sanayi yatırımlarıyla da gelişeceğini söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinen Ünüvar, vatandaşlardan sandıkta oy kullanırken tercihlerini hizmetten yana kullanmalarını istediklerini belirterek, AK Parti'nin, hizmet eden ve hizmetten hizmete koşan bir parti olduğunu ifade etti.

Ünüvar, Yumurtalık seçmeninin sadece ilçe belediye başkanını değil, Adana Büyükşehir Belediye başkanını da seçme hakkına sahip olacağını vurgulayarak, "Büyükşehir demek, su, elektrik ve yol hizmetlerinin artması demektir. Yatırımların buralara gelmesi demek, burada işsizlik sorunun çözümlenmesi, ilçenin, ilin ve ülkenin kalkınması demektir. Dolayısıyla, ilçe kalkındıkça biz de kalkınmış oluyoruz" dedi.

Ünüvar,  15 Mart Cumartesi günü saat 13.00'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'yı ziyaret edeceğini de belirterek, "Yumurtalık halkından,  Başbakanımızı en güzel bir şekilde karşılayıp uğurlamak için güzel bir misafirperverlik göstermelerini, İstasyon Meydanı'na bekliyorum" ifadeleri kullandı.

Ünüvar, daha sonra Deveciuşagı, Zeynepli, Kaldırım, Yeşilköy, Gebeören, Şıhganim ve Hacı Mümünler köylerini de ziyaret edip, ardından Yumurtalık'da seçim bürosunda partililere hitabetti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement