Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, merkeze bağlı Sayca köyünü ziyaret etti.

10.03.2014 16:18

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, merkeze bağlı Sayca köyünü ziyaret etti.

Can, Sayca köyü Manar mevkisinde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Köylülerle sohbet eden Can, bölgenin en önemli sorunun Giresun- İnişdibi belde kara yolunun bitirilememesi olduğuna işaret ederek, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'ye bu konudaki sorunu ilettiğini söyledi.

İlgililerin kendilerine yolun en kısa zamanda tamamlanacağı yönünde söz verdiklerini aktaran Can, "Seçim gezileri sırasında bu bölgeye birkaç kez geldim. Benim burada en çok duyduğum şikayet veya talep Giresun-İnişdibi belde kara yolunun tamamlanmamış olması. Ben bizzat bu talebi AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli beye söyledim. Yanımda Karayolları Genel Müdürüne telefon etti ve müdür bey de bu yolun bir an önce bitirilmesi konusunda söz verdi. En kısa zamanda bu yol tamamlanacak. Ben de konunun takipçisi olacağım" dedi.

Bölgede bulunan Batlama Küçük Sanayi Sitesi'nin de yenilenmesi gerektiğine işaret eden Can, "Yetersiz ve bakımsız. Bana atıl, terk edilmiş hissi verdi.  Batlama Küçük Sanayi'nin de mutlaka elden geçirilmesi, yenilenmesi ve yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Belediye başkanı olmamız durumunda bu işlemi de gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement