Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Mustafa Ak'a Verildi - Son Dakika
Yerel

Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Mustafa Ak'a Verildi

Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Mustafa Ak\'a Verildi

Başarılı hizmetleri ve çalışmalarıyla Keçiörenlilerin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

12.12.2013 12:10

Başarılı hizmetleri ve çalışmalarıyla Keçiörenlilerin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Kaliteli hizmeti ilke edinen Başkan Ak, Buhara 4'üncü Medya Ödülleri'nde 'Yılın İlçe Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Rixos Otel'de düzenlenen ödül töreni, siyaset, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi. Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Elif Güven üstlendi. Sunucu Vatan Şaşmaz, Başkan Ak'ı anonsu sırasında kriket sporuna verdiği önemi anlatarak "Geçtiğimiz yaz birlikte kriket oynamıştık. Kendisi öyle bir belediye başkanı ki Keçiören'deki çocukların kriket sporunu öğrenmesi için dünyanın en uzak ülkesi Avustralya'dan hoca getirebiliyor. Onu tanımaktan büyük gurur duyuyorum" dedi. Ödülünü almak için sahneye çıkan Başkan Ak ise, Keçiören Bağlum Spor'un çim hokeyi bayan takımının Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlatarak "Buhara dergisine verdikleri bu ödül için teşekkür ediyorum. Yerel seçimler öncesi doping oldu" diye konuştu. Yılın İlçe Belediye Başkanı seçilen Başkan Ak'a ödülünü Ankara İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Ceylan verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü Mustafa Ak'a Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement