Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor

Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor

ek bina inşaatında incelemelerde bulunarak PMYO Müdürü Fazlı Öcal'dan bilgi alan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bin kişi öğrenci kapasiteli PMYO'nun Yozgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacağını...

26.11.2012 11:22

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO)

ek bina inşaatında incelemelerde bulunarak PMYO Müdürü Fazlı Öcal'dan bilgi alan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bin kişi öğrenci kapasiteli PMYO'nun Yozgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

500 Öğrenci kapasiteli Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu'na yapılan ek bina ile öğrenci kapasitesinin bin kişiye çıkartılacağını ifade eden AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, "13 Nisan 2012 tarihinde ihalesi yapılan PMYO ek bina inşaatının 11 Eylül 2012 tarihinde ihaleyi alan firma ile sözleşme yapılarak inşaat çalışmaları başlamıştır ve inşaat bin 200 günde tamamlanacaktır" dedi.

Ek binada 500 kişilik derslik, 500 kişilik yatakhane, 500 kişilik spor salonu bin kişilik yemekhane, 12 kulvarlı atış poligonu ve okul nizamiyesinin bulunduğunu ifade eden Milletvekili Başer, "PMYO ilimizin sosyal kültürel ve ekonomik yönden ilimizin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Okulda şuanda 140 olan mevcut çalışan sayısı bina tamamlandığında 250 kişiye çıkacaktır. PMYO kapasite artırması ve öğrenci sayısını 500'den bine çıkarması ilimiz için çok önemlidir. Bir taraftan üniversitemiz öğrenci sayısını artırırken bir taraftan da PMYO'nun öğrenci sayısının artması ilimize büyük katkılar sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in

PMYO Ek Bina İnşaatında yaptığı incelemeye AK Parti İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz ve bazı il genel meclis üyeleri de eşlik etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement