Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor

Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ek bina inşaatında incelemelerde bulunarak PMYO Müdürü Fazlı Öcal'dan bilgi aldı.

22.07.2013 18:14

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ek bina inşaatında incelemelerde bulunarak PMYO Müdürü Fazlı Öcal'dan bilgi aldı. Milletvekili Başer, bin kişi öğrenci kapasiteli PMYO'nun Yozgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

500 Öğrenci kapasiteli Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu'na yapılan ek bina ile öğrenci kapasitesinin bin kişiye çıkartılacağını belirten Milletvekili Başer, "Geçen yıl inşaat çalışması başlayan ek bina hızla yükseliyor. İnşallah 2015 yılında inşaat tamamlanarak hizmete açılacak" dedi. AK Parti ile birlikte Yozgat'ın adeta bir şantiyeye dönüştüğünü dile getiren Milletvekili Başer, "Yozgat AK Parti ile hizmet alımına başladı ve bundan sonrada hizmet almaya devam edecek. Bugün Polis Meslek Yüksek Okulu ek binasını gezdik. Ek binada 500 kişilik derslik, 500 kişilik yatakhane, 500 kişilik spor salonu bin kişilik yemekhane, 12 kulvarlı atış poligonu ve okul nizamiyesi bulunuyor. PMYO, sosyal kültürel ve ekonomik yönden ilimizin gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır. Okulda şuanda 140 olan mevcut çalışan sayısı bina tamamlandığında 250 kişiye çıkacaktır. PMYO kapasite artırması ve öğrenci sayısını 500'den bine çıkarması ilimiz için çok önemlidir. Bir taraftan üniversitemiz öğrenci sayısını artırırken bir taraftan da PMYO'nun öğrenci sayısının artması ilimize büyük katkılar sağlayacaktır. Polis Meslek Yüksek Okulunun Yozgat'ta ekonomik katkısı yaklaşık yıllık 15 milyon liradır. Öğrenci ve personel sayısı arttığında bu rakam da artacaktır" diye konuştu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in PMYO Ek Bina İnşaatında yaptığı incelemeye AK Parti İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, İl Genel Meclis üyesi Halil Türkmen ve bazı parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Pmyo Ek Binası İnşaatı Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement