İsmail Kartal: Matematiksel olarak yarışın içindeyiz - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Matematiksel olarak yarışın içindeyiz

Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Kartal, ''Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Üzgünüz, yolumuza devam ediyoruz. Matematiksel olarak son maça kadar elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

06.05.2024 23:07  Güncelleme: 23:40

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Konyaspor ile golsüz berabere kaldı ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"SORUMLULUK BANA AİT"

"Bugün maça iyi başladık, aslında çok da iyi başlamadık ama ilk devre birkaç net pozisyonumuz vardı. Değişiklerle daha baskılı, daha oyunumuzu etkinleştirerek maçı kazanmayı hedefledik. Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane net pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Çok üzgünüz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sadece golü bulamadık.

"HALA YARIŞIN İÇİNDEYİZ"

Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Üzgünüz, yolumuza devam ediyoruz. Matematiksel olarak son maça kadar elimizden geleni yapacağız."

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Matematiksel olarak yarışın içindeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ali Arat: ne diyo bu ? yaris mi hangi yaris. yahu bi bitmedin. ismaiiiiilllll 16 0 Yanıtla
    hüseyin şen: adam haklı kimsede adama demiyor ki her hafta puan kaybederek her hafta sürüngen gibi oynayarak her hafta geri sağa sola pas yaparak nasıl yarışın içinde olacaksın eeee kimsede demeyince adamda hala yarış sürüyor sanıyor milyonlarca avro verip aldığınız oyuncuları sizden başka hiç bir klüp almaz ve aldığınız klüplerde tazı gibi koşarlardı yani buraya gelen babasının evine gelmiş gibi yan gel yan yat osman 0 0
  • zafer koc: İsmail Kartal ve Ali Koç muhteşem ikili ve Galatasaraylıların en sevdiği ikili. 11 0 Yanıtla
  • mustafa sagdic: abi senden buyuk takim hocasj olmaz dedik. olmazzzzz 7 0 Yanıtla
  • ahmet bayrak: Senin matematik hocam kimdi? 5 0 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Ferhat eser ;)) 3 0 Oktay KUŞÇU: Bir dönem de Ali Arslan yapmış :) 2 0 Ali Kublay: Matamatikci olmadığından resim hoca si giriyordu derslere 0 0
  • Galatasaray Spor kulübü: Oda insan be 3 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Bukemedigi bileği opeceksin aslantepede FB maçında tebrikleri kabul ederiz 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement