Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü'nde binlerce çiçek dağıttı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü'nde binlerce çiçek dağıttı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü\'nde binlerce çiçek dağıttı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin seralarında yetiştirilen binlerce çiçek Anneler Günü'nde vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Çiçekler, annelerin en özel gününde onlara ulaştırıldı.

12.05.2024 18:16  Güncelleme: 21:02

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin (EBB) seralarında yetiştirilen binlerce çiçek Anneler Günü'nde vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği uygulama kapsamında Anneler Günü'nde binlerce çiçeği vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yetiştirilen çiçekler, annelerin en özel gününde onlara ulaştırıldı.

İlk olarak sabah saatlerinde Asri Mezarlık girişinde stantlar kuruldu. Burada yapılan çiçek dağıtımına EBB Başkan Vekili İnci Şentuna ve EBB Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir de katıldı. Mezarlıklara gelen vatandaşlar, dağıtılan çiçekleri annelerinin ve yakınlarının kabirlerine dikti.

Çiçek dağıtımının bir diğer noktası ise Ulus Meydanı'nda bulunan Annelerimize ve Kadınlarımıza Saygı ve Şükran Anıtı bölgesi oldu. Burada kurulan stantlarda da binlerce çiçek dağıtılırken Büyükşehir Belediyesi'nin armağanı olan çiçekleri alan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye anlamlı hediye dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü'nde binlerce çiçek dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement