Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Temizliği ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Temizliği ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Temizliği ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çevre temizliği, ağaç budama, taş duvar yapımı ve tamiri gibi birçok çalışma gerçekleştiriyor.

12.05.2024 13:59  Güncelleme: 14:49

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB), kent merkezi ve kırsalda sorumlu bulunduğu  mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görevlileri, hem kent merkezinde hem de kırsalda mezarlık bakım ve ot temizliği yapıyor. Kentte 540 mahallede sorumluluk alanında bulunan kayıtlı 840'tan fazla mezarlıkta çalışma yapan ekipler, yoğun mesaisini sürdürüyor.

Bakım onarım ve temizlik kapsamında mezarlıklarda çevre ve ot temizliği, ağaç budama, taş duvar yapımı ve tamiri, tel çekilmesi ve tamiratı, fidan dikimi gibi birçok çalışma yürüten ekipler, Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmaların yalnızca kent merkezinde değil, kırsal mahallelerde sürdüğünü belirten Büyükşehir yetkilileri,bir program çerçevesinde tüm mezarlıklarda bakımların devam ettirileceğini bildirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Temizliği ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement