Marmara Bölgesi'nde yarın çok kuvvetli yağış bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Marmara Bölgesi'nde yarın çok kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'nde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ'ın doğusu, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusunda yerel kuvvetli ve çok kuvvetli yağışlar bekleniyor.

29.09.2023 14:48

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'ndeki İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusu, Bursa ve Balıkesir'in kuzeyi ile Çanakkale'nin doğusunda yerel kuvvetli ve çok kuvvetli yağış öngörülüyor.

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

CUMARTESİ YAĞIŞ KUVVETLENECEK

AKOM'dan yapılan açıklamada ise dün bazı ilçelerde su baskınlarına neden olan yağışların, 30 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetleneceğine dikkat çekildi. AKOM 1 Ekim Pazar günü, öğle saatlerine kadar bölgesel olarak 100 kilogram ve üzeri şiddetli yağışların görülebileceği konusunda da uyarı geldi.

Marmara Bölgesi\'nde yarın çok kuvvetli yağış bekleniyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmara Bölgesi'nde yarın çok kuvvetli yağış bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement