Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda Engelliler Haftası Gösterileri - Son Dakika
Yerel

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda Engelliler Haftası Gösterileri

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu\'nda Engelliler Haftası Gösterileri

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde muhteşem gösteriler sahnelendi. Okulun özel öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı.

15.05.2024 18:18  Güncelleme: 18:29

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde muhteşem gösteriler sahnelendi.

Bolu'da dezavantajlı bireylerin eğitim aldığı 3. Derece Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı da katıldı. Okulun özel öğrencileri haftalar öncesinden hazırladıkları gösterileri sahneledi. Veli ve öğretmenler tarafından özel öğrencilerin hazırladığı gösteriler dakikalarca alkışlandı.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Engelli Hizmetleri Koordinasyon Birimi'nde görevli olan Umut Ayvaz, "Etkinlik çok güzeldi. Öğretmenlerine ve özellikle annelerine teşekkür ederiz. Eğitimle, özel eğitimli çocuklarımızın neler yapabilecekleri, neleri başarabileceklerini görmüş oluyoruz. Engeliler haftası, engelliler günü aslında bir gün değil 365 gün hatırlanmalı. Hayat buna göre düzenlenmeli" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Sarıcalar Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda Engelliler Haftası Gösterileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement