Yolda Bitkin Düşen Serçe Tedavi Edildi - Son Dakika
Yerel

Yolda Bitkin Düşen Serçe Tedavi Edildi

Yolda Bitkin Düşen Serçe Tedavi Edildi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yolda bitkin düşen ve uçamayan serçe, zabıta ekipleri tarafından veteriner hekime götürülerek tedavi edildi. Tedavisinin ardından serçe doğaya salındı.

16.05.2024 12:08  Güncelleme: 12:11

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yolda bitkin düşen ve uçamayan serçe, devriye gezen zabıta ekipleri tarafından veteriner hekime götürüldü. Tedavisinin ardından bulunduğu yere götürülen serçe yeniden doğaya salındı.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devriye gezdikleri sırada asfalt yolda uçamayan, bitkin düşmüş serçe gördü. Serçeyi alan ekipler, Darıca Belediyesi Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü. Merkezdeki veteriner hekim tarafından tedavi edilen minik serçe, bulunduğu yere götürülerek zabıta ekipleri tarafından yeniden doğaya salındı. Bu anlar cep telefonu kamerası ile de kayda alındı.

Devriye gezdikleri sırada serçeye rastladıklarını anlatan Zabıta memuru Mehmet Çakır, "Serçenin yolda hareketsiz halde olduğunu görünce bir arabanın çarpacağını düşünerek hemen trafiği durdurduk. Serçeyi alarak Darıca Belediyesi Sevimli Dostlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürdük ve tedavisini yaptırdık. Ardından serçeyi aldığımız yerde doğaya bıraktık" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yolda Bitkin Düşen Serçe Tedavi Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement