Aa Muhabiri Kılıç İçin Mevlit Okutuldu
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Habib-i Neccar Camisi'nde AA muhabiri Abdulgafur Kılıç için Mevlid-i Şerif okunması Dua edilmesi AA muhabiri Kılıç için Mevlit okutuldu Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AA muhabiri Kılıç için Hatay'da Mevlid-i Şerif okutuldu Geçtiğimiz hafta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulgafur Kılıç için Hatay'da Mevlid-i Şerif okutuldu.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
Habib-i Neccar Camisi'nde AA muhabiri Abdulgafur Kılıç için Mevlid-i Şerif okunması
Dua edilmesi AA muhabiri Kılıç için Mevlit okutuldu
Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AA muhabiri Kılıç için Hatay'da Mevlid-i Şerif okutuldu
Geçtiğimiz hafta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulgafur Kılıç için Hatay'da Mevlid-i Şerif okutuldu.
Habib-i Neccar Camisi'nde yatsı namazının ardından İl Mütfüsü Hamdi Kavillioğlu'nun okuttuğu mevlide, AA Adana Bölge Müdürü Mustafa Yıldız, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve çalışma arkadaşları katıldı.
Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası yapıldı.
Mevlidin ardından konuklara lokum dağıtıldı.
AA Adana Bölge Müdürlüğünde muhabir olarak görev yapan Abdulgafur Kılıç, kanser tedavisi gördüğü Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde, 3 Şubat'ta yaşamını yitirmişti.