ABD Başkanı Joe Biden, Erdoğan ile NATO Zirvesi'nde buluşmaktan memnun

Son Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Vilnius'taki NATO Zirvesi kapsamında tekrar bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu açıkladı. Biden, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, NATO Zirvesi'nin Türkiye'nin İsveç'in üyeliğine yönelik kararıyla daha tarihi bir anlam kazandığını belirtti.

NEW ABD Başkanı Joe Biden, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la NATO Zirvesi kapsamında Litvanya'da tekrar bir araya gelmek harikaydı." açıklamasında bulundu.

Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Vilnius'taki NATO Zirvesi kapsamındaki görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

Başkan Biden, NATO Zirvesi'nin Türkiye'nin İsveç'in üyeliğine yönelik kararıyla "daha tarihi" bir anlam kazandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir fotoğrafını da paylaşan Biden, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la NATO Zirvesi kapsamında Litvanya'da tekrar bir araya gelmek harikaydı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA