Afyonkarahisar'da Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Tamamlandı

Son Güncelleme:

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler müsabakaları sona erdi. Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, finalde Mercan Ortaokulu'nu 3-0 yenerek şampiyon oldu ve 2023-2024 sezonu Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar şampiyonluk kupalarını kazandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler müsabakaları tamamlandı.


Müsabakalara Afyonkarahisar'ın 7 ortaokulu katıldı. A ve B gruplarında mücadele eden takımlar, gruplarını ilk sırada tamamlayan iki takım yarı finale yükseldi.


Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu oynadığı tüm maçları set vermeden kazandı. Finalde Mercan Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, maçı 3-0 kazanarak Afyonkarahisar'ın voleybol yıldız erkekler şampiyonu oldu.


Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, 2023-2024 sezonu Voleybol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar şampiyonluk kupalarını müzesine götürdü. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA