Afyonkarahisar'da Özel Halk Otobüsleri Bayram Süresince Ücretsiz Sefer Yapacak

Son Güncelleme:

Afyonkarahisar'daki özel halk otobüslerinin Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Afyonkarahisar'daki özel halk otobüslerinin Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.


Şanlı Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanşlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda olduğu gibi bu bayram süresince de vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vereceklerini belirtti.


4 gün boyunca 80 aracın Afyonkarahisarlı'ların hizmetinde olacağını kaydeden Şanlı, bayram namazının hemen ardından da merkezde bulunan büyük camilerin önünden mezarlığa araç kaldırılacağını ifade etti.


Şanlı, bayram boyunca Afyonkarahisarlı'lara ücretsiz olarak hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, bayramın birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesini temenni etti.


Muhabir: Ekip


Yayıncı: Mürsel Çetin - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA