Dinar'da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Son Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde çıkan kavgada, 1 kişi bıçakla yaralandı.

Dinar ilçesinde çıkan kavgada, 1 kişi bıçakla yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda, Kamil O. ve oğlu H.O. ile Hüseyin T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kamil O'nun, Hüseyin T'yi bıçakla yaraladığı iddia edildi.


Hüseyin T, 112 Acil Servis ekibi tarafından Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Olayın şüphelisi Kamil O. ile kavgaya karıştığı öne sürülen H.O. gözaltına alındı.



Sandıklı'da Saadet Partisi seçim irtibat bürosu açılışı



Saadet Partisi Sandıklı İlçe Başkanlığı tarafından seçim irtibat bürosu açıldı.


Konak Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına, Saadet Partisi Sandıklı Belediye Başkan adayı Hasan Balyalı, İlçe Başkanı Kadir Anış, Sandıklı Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.


Balyalı, açılışta yaptığı konuşmada, esnaf olduğunu anımsatarak, kendilerinin "sahte, yapmacık gülüşler"le oy istemediklerini söyledi.


Belediye meclis üyeleriyle Sandıklı'yı ayağa kaldırmak için yola çıktıklarını belirten Balyalı, 30 Mart yerel seçimlerini kazandıkları takdirde çok büyük hizmetler yapacaklarını kaydetti.


Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.



AK Parti Dinar Belediye Başkan adayı Emeksiz'den mahalle ziyaretleri



AK Parti Dinar Belediye Başkan adayı Yaşar Yener Emeksiz, seçim çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi'ni ziyaret etti.


Emeksiz, ziyarette  yaptığı konuşmada, seçimlerde tekrar seçildiği takdirde, en geç iki yıl içinde ilçeyi doğalgaza kavuşturacağını vadetti.


Mevcut mezarlık yerini de genişletmeyi planladıklarını belirten Emeksiz, projelerini anlattı.


Emeksiz, Dombay Ovası'ndaki yaklaşık 950 milyon ton linyit rezervine dikkati çekerek, bir şirketle sondaj çalışması için anlaşıldığını, burada yaklaşık 4 bin işçinin çalışacağını açıkladı. - Afyon

Kaynak: AA