Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: Tören Vasattı
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Atatürk Stadyumu'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını eleştirerek, "İyiye iyi, kötüye kötü demek gerek.
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Atatürk Stadyumu'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını eleştirerek, "İyiye iyi, kötüye kötü demek gerek. Bu yıl kentte düzenlenen törenler vasattı" dedi.
Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Atatürk Stadyumu'ndaki tören, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım ile Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlıların bayramını kutlamasıyla devam etti. 'Gençliğe Hitabe' ve 'Gençliğin Ata'ya Cevabı'nın okunduğu kutmalarda, gençler hep bir ağızdan Gençlik Marşı'nı söyledi. Bayrak takımının geçişi sırasında stadı dolduran vatandaşlar ayakta alkışlayarak izledi.
Törenden sonra gösterilerden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, tören programıyla ilgili sitemde bulundu. Her yıl törenlerin iyi hazırlandığına dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, "İyiye iyi, kötüye kötü demek gerekir. Bu yıl yapılan törenler vasattı" yorumda bulundu. - Afyon