AK Parti Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekmen: "İzmirlilere Hizmet Aşkımızı Göstermek İstiyoruz"
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, İzmir'de yerel yönetimler ve AK Partili belediyeler ile ilgili çalışmaları incelemek amacıyla İzmir'e geldi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, İzmir'de yerel yönetimler ve AK Partili belediyeler ile ilgili çalışmaları incelemek amacıyla İzmir'e geldi.
Bayındır'da Küçük Menderes Havzası'ndaki belediye başkanları, belediye meclisi ve il genel meclis üyeleri ile Yenişakran'da ise Bakırçay Havzası'ndaki belediye başkanları, belediye meclisi ve il genel meclis üyeleri ile ayrı ayrı bir araya gelen Mehmet Sekmen tecrübelerini paylaştı, yapılacak olan çalışmalarla ilgili teşkilat mensuplarını bilgilendirdi.
İzmir'de gerçekleştirdiği çalışma ziyaretlerini ve yaptığı toplantıları değerlendiren Mehmet Sekmen, şehirlerin insanlara değil, insanların şehirlere hakim olduğu mekanlar kuran AK Partili belediyelerin şehirleri imar ederken, vatandaşın gönlünü de imar ettiğini söyledi.
AK Parti'nin İzmir'deki az sayıda belediyesinin olağanüstü bir çalışma azmi ve dayanışma duygusuyla önemli işler başardığını
belirten Sekmen, "İnşallah AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile İzmir en güzel hizmetlere kavuşacak. İzmir'de yaptığım ziyaretlerde İzmir halkının bir değişim beklediğine şahit oldum. İzmir halkı daha yaşanılabilir bir kent arzu ediyor. AK Parti'nin yerel yönetim vizyonu ile İzmir'de büyük hizmetler, önemli değişimler yaşanacak. Mevcut belediyelerimize ilaveten İzmir'in ilçeleri ve Büyükşehir Belediyesi'ni de kazanarak hizmet aşkımızı tüm İzmirli hemşerilerimize göstermek istiyoruz" diye konuştu.
AK Parti'nin İzmir'de başarılı bir il başkanı ve il teşkilatına sahip olduğunu kaydeden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, teşkilatın özverili çalışmaları sayesinde başarıya ulaşılacağına inandığını da
kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir'deki temaslarım ve çalışmalarım esnasında şu gerçeği bir kez daha görme imkanı buldum ki, AK Parti İzmir İl Teşkilatı Türkiye'deki en başarılı ve en çalışkan teşkilatların başında gelmektedir. Gerek il başkanı, gerek il başkan yardımcıları, gerekse il yöneticisi arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Tüm mesailerini teşkilata veren, teşkilat çalışmalarına ayıran bir ekip görüyorum. Bundan da büyük memnuniyet duyuyorum. Bu çalışmaların neticesinde İzmir'de özlenen başarıya ulaşacağıma yürekten inanıyorum."
(HD)
06.08.2012 14: 38: 00
TSI
NNNN - İZMİR