AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya'nın Açıklaması

Son Güncelleme:

Ahmet Öksüzkaya, Meclis'teki kavgayı CHP grubunun çıkardığını öne sürerek, "Geçmiş dönemlerde darbeden medet umanlar, şimdi Meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, görüşmeleri engellemeye çalıştılar." dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Meclis'teki kavgayı CHP grubunun çıkardığını öne sürerek, "Geçmiş dönemlerde darbeden medet umanlar, şimdi Meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, görüşmeleri engellemeye çalıştılar" dedi.


Öksüzkaya, Yahyalı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önemli günlerden geçtiğini belirterek, geçen hafta Meclis'te meydana gelen olaylara değindi.


Meclisteki kavgayı CHP grubunun çıkardığını öne süren Öksüzkaya, şunları söyledi:


"Geçmiş dönemlerde darbeden medet umanlar, şimdi Meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, görüşmeleri engellemeye çalıştılar. Meclis kürsüsünü işgal eden insanlar, demokrasiden nasibini almayan insanlar demektir. Bizim muhalefetin sesini kısmak gibi bir niyetimiz yok. Meclis kürsüsünden her milletvekilinin rahatlıkla konuşma imkanı var. (Önerge haftada bir sefer, Salı günü verilsin. Konuşacak milletvekili ya da grup da 5 dakika konuşsun) diye bir önerge sunduk. Ama bunlar (Sesimizi kısıyorsunuz) dediler. Bunların derdi süre değil, Meclis'i çalıştırmamak. İç tüzükte Meclis'in daha aktif çalışması için önerge verdik. 2 bölüm halinde hazırlanan iç tüzüğün birinci bölümü tamamlandı, önümüzdeki hafta görüşülecek. İnşallah bu konuda muvaffak oluruz. Tabi CHP yeniden kürsüyü işgal etmezse."


- KAYSERİ

Kaynak: AA