AK Parti Suruç İlçe İstişare Toplantısı Yapıldı
AK Parti Suruç ilçe istişare toplantısı yapıldı.
AK Parti Suruç ilçe istişare toplantısı yapıldı.
Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Abdülkerim Gök, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek, partili il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.
Milletvekili Gök, burada yaptığı konuşmada istişarenin önemine değinerek,
"Parti olarak hepimiz bir ailenin fertleri gibiyiz. Kendi aramızda sürekli istişare yapmamız lazım. Bakanımız sayın Faruk Çelik başta olmak üzere milletvekili arkadaşlarımızla sürekli bir araya gelerek, Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin sorunlarının çözümü için gayret sarf ediyoruz" dedi.
Suruç'ta elektrik sıkıntısının yaşandığını belirten Gök, "Bu sıkıntı Enerji Bakanımızın önümüzdeki günlerde Şanlıurfa'ya gelmesiyle çözüme kavuşacaktır. Suruç Sulama Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir, Mürşitpınar Sınır Kapısı, Suriye tarafındaki kargaşa biter bitmez en kısa sürede açılacaktır" diye konuştu.
Suruç'ta yerel yönetimleri de kazanmayı istediklerini dile getiren Gök, istişare toplantısına katılanlara teşekkür etti.
Bu arada Milletvekili Gök ve beraberindekiler, toplantının ardından ilçede taziye ziyaretlerinde bulundu.
- ŞANLIURFA