Akbük'e İkinci Cami İçin İlk Adım Atıldı
Didim ilçesine bağlı Akbük beldesinde, ihtiyaç duyulan ikinci cami için yer belirlemesinin yapıldığı bildirildi.
Didim ilçesine bağlı Akbük beldesinde, ihtiyaç duyulan ikinci cami için yer belirlemesinin yapıldığı bildirildi.
Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede bulunan tek caminin, vatandaşların ibadet yeri ihtiyacına uzun cevap veremez durumda olduğunu ifade etti.
Bu ihtiyacın karşılanması noktasında beldeye olarak yeni cami yapımı için gerekli yer tespitlerini yaptıklarını belirten Sandalcı, "Beldemizde 2 bin 728 metrekarelik bir alanı yeni cami yapımı için tahsis ettik. İnşallah hayırseverlerin destekleri ile yakın zamanda ikinci camimizin yapımına başlanacak" dedi.
Sandalcı, yeni cami için yer tespiti çalışmalarında, gelecek yıllarda oluşacak yeni ibadethane yeri ihtiyacını da dikkate aldıklarını dile getirerek,bu amaçla üçüncü bir cami için de yer belirlemesi yaptıklarını kaydetti.
- AYDIN