Alanya-Konya Maçı Sonrası Taraftarlar Kavga Etti, Sahaya Jandarma Girdi
Son Güncelleme:
Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşması sonunda iki takım taraftarları önce birbirine yabancı madde attıları, daha sonra sahaya atlayıp kavga ettiler. Olaya jandarma müdahale etti.
Spor Toto Süper Lig'deki Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşması sezonun en zevkli ve çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. 5 golün atıldığı ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Konyasporlu Vukovic, 90+5'te attığı penaltı golüyle Konyaspor'u 3-2 galip getirdi. Özellikle ikinci yarısı nefes kesen karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından iki takımın taraftarları arasında istenmeyen görüntüler yaşandı.
JANDARMA ARAYA GİRDİ
Birbirlerine yabancı madde yağdıran ve sahaya atlayıp kavga eden taraftarlara, saha içinde görevli jandarmalar anında müdahale ederek olayın büyümesini önledi.