Anadolu Ajansı'nın "Finans Muhabirliği"Eğitimi

Son Güncelleme:

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Tacettin Pirinç, Anadolu Ajansı'nın "finans muhabirliği" eğitimine ilişkin, "Ekonomi ve iş dünyası ile ilgili haberlerde doğru bilgi ve doğru yorumların yapılması, kamuoyunun da doğru bilgilendirilmesi"...

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Tacettin Pirinç, Anadolu Ajansı'nın "finans muhabirliği" eğitimine ilişkin, "Ekonomi ve iş dünyası ile ilgili haberlerde doğru bilgi ve doğru yorumların yapılması, kamuoyunun da doğru bilgilendirilmesi açısından AA'nın vereceği bu eğitimler çok önem arz etmektedir" dedi.


Pirinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk'ün emir ve direktifleri ile kurulan Anadolu Ajansı'nın günümüzde çok güzel işlere imza attığını ve adını tüm dünyaya sıkça duyurduğunu belirtti.


Özel servisleri, iş dünyasından haberleri ve dünyanın çeşitli bölgelerinden yaptığı özel haberleri ile Anadolu Ajansı'nı ve çalışanlarını takdir ettiklerini ifade eden Pirinç, şöyle devam etti:


"Ülkemizin dört bir yanında bizlerin de bilmediği çok önemli kuruluşlar ve fabrikalar bulunmaktadır. İşte AA muhabirleri yapacakları özel haberlerle bu kuruluşları ve fabrikaları tanıtacak.


Ekonomi ve iş dünyası ile ilgili haberlerde doğru bilgi ve doğru yorumların yapılması, kamuoyunun da doğru bilgilendirilmesi açısından AA'nın vereceği bu eğitimler çok önem arz etmektedir.


Daha önce de AA tarafından 'savaş muhabirliği' eğitimleri verilmişti. Ben AA'nın vereceği finans muhabirliği eğitimleri sonrasında burada eğitim alacak olan muhabirlerimizin ekonomi ve iş dünyamız ile ilgili yapacakları haberlerini daha bilinçli bir şekilde yapacaklarına inanıyorum. Bunun içinde AA'yı yürekten kutluyorum."


Muhabir : Bahattin Albayrak/Suat Deniz/ Bahri Okumuş


Yayıncı : J.Jale Müminoğlu - AYDIN

Kaynak: AA