Anneler Günü
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof.Dr.Hasan İbicioğlu, Anneler Günü'nü kutladı.
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Anneler Günü'nü kutladı.
İbicioğlu, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında insan hayatında anne olmak kadar yüce bir onur, bir anneye sahip olmak kadar büyük bir zenginliğin olamayacağını belirtti.
Bir insan için hayatın adeta anne ile başladığını vurgulayan İbicioğlu, annenin şefkat, sevgi ve huzur pınarı olduğunu ifade etti.
Sağlıklı bir toplum çin sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesinin aile ortamında başladığını vurgulayan İbicioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en değerlisidir. En kıymetli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgi ve vefadır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlat olmak, annelerimiz için en büyük armağandır."
- ISPARTA