Arnavutköy'de öğrenciler akran zorbalığı yaptı, saldırganlar yakalandı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de okul çıkışında 3 kız öğrenci, birlikte yürüdükleri başka bir kız öğrenciyi tekme tokat darp ederek o anları kaydetti. Saldırganlar yakalandı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 3 kız öğrenci, yanlarındaki başka bir kız öğrenciyi yere savurarak tekme tokat darp etti. O anları da kayıt altına alan saldırganların yakalandığı öğrenildi. İddiaya göre, İstanbul'un Arnavutköy okul çıkışında yaşanan olayda 3 kız öğrenci, birlikte yürüdükleri başka bir kız öğrenciye bilinmeyen nedenle tekme tokat saldırdı. 

AKRAN ZORBALIĞI YAPANLAR TESPİT EDİLİP YAKALANDI

Saçından tutup yere savurdukları kızı, darp eden öğrenciler o anları da kayıt altına aldı. Görüntülerde öğrencinin yere düşürüldüğü ve diğer çocukların saldırdığı anlar yer aldı.  Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatıldığı, akran zorbalığını gerçekleştiren çocukların tespit edilerek yakalandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA