Astana, Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Erken Geldi

Son Güncelleme:

Kazakistan ekibi Astana, Galatasaray ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi için karşılaşmadan 9 gün önce İstanbul’a geldi.

Kazakistan ekibi Astana, Galatasaray ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi için karşılaşmadan 9 gün önce İstanbul'a geldi.


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan Galatasaray, grubun son maçında 8 Aralık Salı günü sahasında Kazakistan ekibi Astana ile karşılaşacak. Rakibinden en az 1 puan alması halinde grubu 3. sırada tamamlayarak, yoluna UEFA Avrupa Kupası'nda devam edecek olan sarı-kırmızılı ekip, mağlup olması halinde ise Avrupa defterini kapatacak.


9 GÜN ÖNCEDEN GELDİLER


Kazakistan'da maçlarını suni çimde oynayan konuk ekip Astana, normal çim ve iklime alışmak için karşılaşmadan 9 gün önce İstanbul'a geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nu kiralayan Kazakistan temsilcisi, hazırlıklarını sürdürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA