Avrupa Yakası'na Seksi Takviye!

Son Güncelleme:

Daha Önce Cem'in Yurtdışında Yaşayan Sevgilisi Olarak Dizide Rol Alan Didem Erol, Cem'i Baştan Çıkartmak İçin Geri Dönüyor!

DAHA ÖNCE CEM'İN YURTDIŞINDA YAŞAYAN SEVGİLİSİ OLARAK DİZİDE ROL ALAN DİDEM EROL, CEM'İ BAŞTAN ÇIKARTMAK İÇİN GERİ DÖNÜYOR!


Manken-oyuncu Didem Erol, 'Avrupa Yakası' dizisine geri dönüşünü ve rolünün detaylarını facebook aracılığı ile yakınlarına duyurdu..


Geçen yıl, atv'nin izlenme rakorları kıran dizisi 'Avrupa Yakası'nda birkaç bölüm rol alan Didem Erol, bu sezon dizi ile yeniden anlaştı. Erol, dizide rol alacağını ve detayları, son ayların en popüler arkadaşlık sitesi facebook aracılığıyla yakın çevresine duyurdu.


Eski sevgili tehlikesi


En büyük arzusunu 'büyük bir dizide rol almak' şeklinde özetleyen Didem Erol, başarıyla canlandırdığı 'Vicky' rolü ile geçen sezon 'Avrupa Yakası' izleyicisi tarafından çok beğenilmişti. Cem'in yurtdışında yaşayan eski sevgilisi Vicky'yi canlandıran Didem Erol facebook'taki sayfasında yurtdışından döneceğini ve eski sevgilisi Cem'i çocuk yapmaya ikna edeceğini anlattı. Erol, Vicky'nin Aslı ile Cem'in evliliğini tehlikeye atacağını da belirtti.

Kaynak: Gecce