Bakan Ayşen Gürcan 'Börek' Tweetine Açıklık Getirdi

Son Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan çok konuşulan 'börek' tweetiyle ilgili, "Böyle bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor." dedi.

Seçim hükümetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilen Ayşen Gürcan'ın sosyal medyayı sallayan tweetiyle ilgili, "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor." dediği öğrenildi.

İLK BAŞÖRTÜLÜ BAKAN OLARAK TARİHE GEÇTİ

Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı olarak tarihe geçen İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gürcan, sosyal medyada çok konuşulan 'börek' tweet'ine açıklık getirdi.

'BÖREK' TWEETİ TARTIŞMA YARATTI

Bakan olmadan önce Twitter hesabını kapattığı öğrenilen Gürcan'ın "Eğer bir Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aileye dağılmaya mahkumdur" açıklamasını yaptığı iddia edildi.

CHP'Lİ NAZLIAKA BAKAN'IN YANITINI PAYLAŞTI

Günün konusu haline gelen börek polemiğine CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka son koydu. Bakan Gürcan'a ulaşan Nazlıaka, konuyla ilgili şu yanıtı aldığını aktardı: "Börek konusunu netleştirmek için Bakanı aradım: "Böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor" dedi."