Bakan Kurum Elazığ'da TOKİ konutlarını inceledi
Son Güncelleme:
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ'a gelerek inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi. Bakan Kurum, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Valilikte İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.
Elazığ'a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaretler için Elazığ'a geldi. Bakan Kurum ilk olarak inşaat çalışmaları devam eden TOKİ konutlarını gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bakan Kurum incelemelerinin ardından Valilikte İl Koordinasyon Toplantısı'na geçti.
Bakan Kurum'a Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şeifoğulları ve diğer protokol üyeleri eşlik etti. - ELAZIĞ
Kaynak: İHA