Balıkesir'de 6,1 Büyüklüğünde Deprem: Samanlık Yıkıldı

Son Güncelleme:

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde de hissedildi. Deprem sonucunda bir samanlık yıkılırken, belediye hizmet binasının dış duvarlarında da sıva dökülmeleri meydana geldi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde de hissedilen 6,1 büyüklüğündeki depremde bir samanlık yıkıldı, belediye hizmet binasının dış duvarlarının sıvalarında da dökülmeler meydana geldi.


Dün akşam 19.53'te meydana gelen depremde Hisarcık'a bağlı Hasanlar köyünde İsmail Gültekin'e ait kerpiçten yapılma eski samanlık yıkıldı. Hisarcık Belediyesi hizmet binasının dış cephesinin bazı bölümlerindeki sıvalarda da dökülmeler meydana geldi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA