Bandırmaspor'da Hedef Galibiyet

Son Güncelleme:

Bandırmaspor'un Başkanı Mehmet Kılkışlı, deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacakları müsabakayı kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor'un kulüp başkanı Mehmet Kılkışlı, deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacakları müsabakayı kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.


Kılkışlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 9 Şubat'ta rakip sahada Bayrampaşa ile karşılaşacaklarını belirtti.


Rakipleriyle zorlu bir 90 dakika mücadelesi vereceklerini anlatan Kılkışlı, "Kolay bir deplasman olmayacak. Bayrampaşa maçından 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı kazanmamız lazım. Takım olarak bunu yapabilecek gücümüz var" dedi.


Kılkışlı, devre arasını iyi değerlendirdiklerini, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların da takıma çabuk uyum sağladıklarını dile getirerek, teknik heyet ve oyuncularına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA