Başkente Gelecek Depremzedelere Su Aboneliğinde Kolaylık... Mansur Yavaş: "Kuracağınız Yeni Hayatta Biz Tüm Desteğimizle Yanınızdayız"

Son Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar 1 TL' den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız” açıklamasını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar 1 TL' den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız" açıklamasını yaptı.

ABB Başkanı Yavaş, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesinden başkente gelecek yurttaşlar için su aboneliğinde kolaylık sağlanacağını duyurdu. Yavaş, konuya ilişkin sosyal medya hesapları üzerinden, şu paylaşımı yaptı:

"Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar 1 TL' den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız."

Kaynak: ANKA