Basketbol İl Temsilciliği Hakem Eğitimleri Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Antalya ilinde görev yapan ve Basketbol İl Temsilciliğine bağlı Klasman, İl ile Aday hakemleri, haftalık eğitim çalışmalarını Antalya Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda sürdürüyor.

Antalya ilinde görev yapan ve Basketbol İl Temsilciliğine bağlı Klasman, İl ile Aday hakemleri, haftalık eğitim çalışmalarını Antalya Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda sürdürüyor.


Antalya Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak başkanlığında devam toplantıda, kurs hocalığını Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Hakemi Özlem Yalman yapıyor. Yalman, hakemlere slayt gösterileri ile basketbol oyun kuralları ve ihlalleri hakkında bilgiler veriyor.


Yasak,"Yeni sezonda da takımlar ve hakemlerin daha anlayışlı olarak sahada yer alacaklarına inanıyorum. Hepimiz aynı ailenin bir parçası olarak üzerimize düşeni yaptığımız takdirde, çocuklarımıza ve gençlerimize daha sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanı sunacağız. Bütün hakemlerimize gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür ederim. Hakemlerimizin basketbolun gelişmesinde ve sevilmesinde önemli rol oynuyor ve bunun için elimizden gelen özveriyi göstermemiz gerekiyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA