Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Esnafa Fiyat Uyarısı

Son Güncelleme:

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Übeyit Akyıldız, Ramazan dolasıyla oruca özel fiyat uygulamalarına gidilmemesini istedi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Übeyit Akyıldız, Ramazan dolasıyla oruca özel fiyat uygulamalarına gidilmemesini istedi.


Akyıldız, yaptığı açıklamada, Batman esnafını uyararak Ramazan'a özel fiyat uygulamalarının vicdani olmayacağını vurguladı.


Temizlik konusunda da uyarılarda bulunan Akyıldız, "Ramazan ayı öncesi fırın, pastane, lokanta, market, kasap ve diğer gıda üretimi yapan bütün esnaflarımız temizliği esas almalıdır. Üretim yapılan alanın sağlıklı olmasına önem vermelidir. Hijyen kurallarına uymayan iş yerlerine Tarım İl Müdürlüğü Denetleme Komisyonu ile belediye ekiplerince ağır para cezaları uygulanacak" dedi.


Muhabir: Ubeydullah Baş/ Ümit Özdal


Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - BATMAN

Kaynak: AA