BDP'li Milletvekilleri Polisin Arama Yaptığı DİHA Bürosuna Geldi
Son Güncelleme:
KCK/TM'ye yönelik yapılan operasyon kapsamında, Dicle Haber Ajansı'nın Ankara Bürosunda görevli muhabir K.K'nın gözaltına alınmasının ardından BDP milletvekilleri, polisin yaptığı arama ile ilgi bilgi almak büroya geldi.
Terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması olan Kürdistan Topluluklar Birliği Türkiye Meclisi'ne (KCK/TM) yönelik İstanbul merkezli yapılan operasyon kapsamında, Dicle Haber Ajansı'nın Ankara Bürosunda görevli muhabir K.K., gözaltına alınmasının ardından BDP milletvekilleri, polisin yaptığı arama ile ilgi bilgi almak büroya geldi.
BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Sabahat Tuncel, Ertuğrul Kürkçü ve Sırrı Sakık, KCK operasyonu kapsamında sabahın erken saatlerinde arama başlatılan DİHA bürosuna geldi. Operasyonla ilgili yetkililerden bilgi alan BDP milletvekilleri, burada bir süre arama çalışmalarını izledi. BDP'li vekiller daha sonra Özgür Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aykol ile gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Kaynak: DHA