Belediye Başkan Adayı Çöl Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı

Son Güncelleme:

AK Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle partilileriyle birlikte gezerek kadınların günlerini kutladı.

AK Parti Sandıklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle partilileriyle birlikte gezerek ilçedeki kadınların günlerini kutladı.


Çöl, AK Parti Kadın Kolları mensuplarıyla birlikte ilçedeki resmi kurumları ziyaret ederek buradaki kadınlara karanfil verdi ve günlerini kutladı. Çöl, Sandıklı Devlet Hastanesi ziyaretinde ise personellerin yanı sıra hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.


Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yapan Çöl, "Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazlasını ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA