Belediye Çalışanlarına Bayram Öncesi Maaş Müjdesi

Son Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin işçilerine maaşları ile 13 günlük devlet ikramiyelerinin belediye tarafından yatırılacağı kaydedildi.

Hizmet-İş Sendikası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin işçilerine maaşları ile 13 günlük devlet ikramiyelerinin belediye tarafından yarın yatırılacağı kaydedildi.


Hizmet-İş Sendikası'ndan yapılan yazılı açıklamada, sendikanın Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy'un Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret ettiği belirtilerek, Karaosmanoğlu'nun işçilerin maaş ve 13 günlük devlet ikramiyelerinin hesaplarına yarın yatacağını beyan ettiği ifade edildi.


Açıklamada, Karaosmanoğlu'nun, sendikal belirsizliğin netleşmesinin ardından yetkiyi alacak sendika ile ivedi bir şekilde Toplu-İş Sözleşmesinin imzalanacağını bildirdiği kaydedildi.


Muhabir: Tahir Turan Eroğlu


Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA