Beşiktaşlı Eneramo, Zehirlendiği İçin Antrenmana Katılmadı

Son Güncelleme:

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlarken Eneramo, gıdadan zehirlendiği için takımla çalışmadı.

Eneramo korkuttu! Beşiktaşlı yıldız, gıda zehirlenmesi geçirdiği için Kasımpaşa maçı hazırlıklarına katılmadı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ve stretching hareketleri ile başladı. Siyah-beyazlı futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması ve kısa koşularla antrenmana devam ettiler. Çalışma, taktik hazırlığın ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

ENERAMO ZEHİRLENDİ

Beşiktaş'ın antrenmanında tedavileri devam eden Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Kerim Frei ile boğaz enfeksiyonu olan Dentinho katılmadı.

TOLGA TAKIMLA ÇALIŞTI

Siyah-beyazlı futbolcular Pedro Franco ve kaleci Cenk Gönen tedavilerinin ardından bireysel hazırlıklarını sürdürdü. Escude ise tedavisinin ardından düz koşu yaptı. Perşembe günü annesini kaybeden tecrübeli kaleci Tolga Zengin takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, yarın saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA