Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarını Almanya'da Yağışlı ve Soğuk Havada Yaptığı Antrenman ile Sürdürdü

Son Güncelleme:

Yeni sezon öncesi hazırlık kampı için bugün Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Beşiktaş, yerel saat ile 19.00'da yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

Portekizli OYUNCULAR İKİ GÜN İÇERİSİNDE ALMANYA'DA OLACAKLAR


TEKNİK DİREKTÖR BILIC ANTRENMAN SAHASININ KAMP YAPILAN OTELE UZAK OLMASI NEDENİYLE SAHANIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ


Yeni sezon öncesi hazırlık kampı için bugün Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Beşiktaş, yerel saat ile 19.00'da yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Berlin'e 70 km uzaklıktaki Bad Saarow bölgesinde yapılan kampın ilk antrenmanına izinli olan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida dışında tüm oyuncular katıldı. Fernandes'in yarın, Almeida'nın ise çarşamba günü kampa katılacakları belirtildi. Tedavileri süren İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Necip Uysal ve İbrahim Toraman takımdan ayrı olarak çalıştılar.


BILIC ANTRENMAN SAHASININ KAMP YAPILAN OTELE UZAK OLMASI NEDENİYLE SAHANIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ


Sağanak yağış altında yapılan antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic, antrenman sahasının kamp yapılan otele 20 km uzaklıkta olması nedeniyler sahanın değiştirilmesini istedi. Bilic'in talebi üzerine kulüp yetkilileri yeni antrenman sahası araştırmalarına başlarken, iki gün içerisinde çalışmaların farklı bir sahada yapılacağı bildirildi. Kondisyon ve pas çalışmaları ile başlayan antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile devam etti. Yağışlı ve soğuk hava nedeniyle oldukça zorlu geçen çalışmada izinden dönen futbolcuların performansı Hırvat teknik adamı memnun etti. Beşiktaş yarın sabah yerel saat ile 07.00'da ve 19.00'da yapacağı iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA