Bilkent'ten Çankırı'ya Demiryolu Destek Hattı

Son Güncelleme:

Bilkent Üniversitesi Öğrencileri Beş Yıldır Düzenli Olarak Yürüttükleri "Demiryolu Destek Hattı" Projesi Kapsamında, Bu Yıl da Çankırılı Çocuklara 23 Nisan Hediyesi Verecek.

Bilkent Üniversitesi öğrencileri beş yıldır düzenli olarak yürüttükleri "Demiryolu Destek Hattı" projesi kapsamında, bu yıl da Çankırılı çocuklara 23 Nisan hediyesi verecek.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çankırı’nın Tüney Köyü’ndeki Şehit Mehmet Demir İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelecek gençler, minik öğrencilerin hayallerini gerçekleştirecek.


Okulda üç gün boyunca şenlik düzenleyecek Bilkentli gençler, ebru çalışması, model uçak yapımı kurslarının yanısıra çeşitli spor ve oyun aktiviteleriyle öğrencilere öğretici olduğu kadar eğlenceli anlar da yaşatmaya çalışacak. Bilkent Üniversitesi sağlık personelince sağlık taramasından geçirilecek çocuklara, genel temizlik hakkında da bilgiler verilecek.


Etkinlik için üniversite bünyesinde yardım kampanyaları da başlatan Bilkentli öğrenciler, toplanan yardımlarla, Şehit Mehmet Demir İlköğretim Okulu’nun fiziksel ihtiyaçlarını giderecek.


Çocuklar kadar yöre halkını da düşünen proje gönüllüsü öğrenciler, yetişkinler için film gösterimleri, söyleşi ve dinletiler düzenleyecek.

Kaynak: DHA