Bomba, Ekim Ayında Salon'da Patlayacak!
Salon'un Yeni Sezonunda Pazartesi Demek, Tiyatro Demek!
15 Dakikanız Var İse Bomba Patladığında Orada Olun. Krek Tiyatro Topluluğu, seyirciye yepyeni bir deneyim sunuyor: Berkun Oya'dan Bomba.
Krek Tiyatro Topluluğu, 1998 yılında, aynı yıl MSÜ Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Berkun Oya tarafından kuruldu. Bomba'nın yazarı ve yönetmeni Berkun Oya, kuruluşundan bu yana bir yandan Krek'in genel direktörlüğünü sürdürdü, bir yandan Adamlar, Pasta ve Telaş, Op'la Zo'nun Dramı ve Yangın Duası gibi oyunları yazıp yönetti, bir yandan da sinema ve televizyon alanında başarılı adımlar attı. 2007 yılında vizyona giren ilk sinema filmi
İyi Seneler - Londra ile 2008'de Strasbourg Uluslararası Film Festivali'nde en iyi yönetmen ödülünü alan Oya, şimdilerde İyi Seneler - Bolvadin adlı ikinci filmini ve yazıp yöneteceği yeni oyunlarını hazırlıyor.
Bu esnada sizler de Ekim ayı boyunca her Pazartesi akşamı iki kez olmak üzere, Salon sahnesinde Bomba'yı izleme fırsatı buluyor ve Krek'in bundan sonra sizin için neler hazırlayacağını merak ediyorsunuz.